اخبار فاندامنتال یورو و دلار

نکات طلایی تحلیل فاندامنتال یورو به دلار

تقابل یورو و دلار آمریکا (EUR/USD) به عنوان دو ارز برتر جهان برای معامله‌گران همیشه جذاب بوده است. جفت ارز یورو/دلارEURUSD در فارکس بیشترین سطح از نقدینگی را به خود اختصاص می‌دهد و جذاب ترین جفت ارز معاملاتی محسوب می‌شود. معامله‌گران زیادی بر روی این جفت ارز مشغول به کسب سود از بازار فارکس هستند، جفت ارز یورو/دلار نسبت ارزش یورو بر اساس دلار را نشان می‌دهد. تحلیلگران بازار مالی برای سنجش اقتصاد آمریکا و اقتصاد اروپا این جفت ارز را با دقت بررسی می‌کنند.

تحلیل یورو به دلار در فارکس

دلار آمریکا (USD)

دلار آمریکا USD به عنوان اولین ذخیره‌ی ارزی جهان، بیشترین سهم را از معاملات بین المللی دارد. این ارز توسط دیگر کشورهای جهان به عنوان ارز رسمی‌ برای مبادلات بین المللی و در بعضی موارد به عنوان پشتوانه‌ی ارز ملی خود به کار می‌رود.

نوسانات دلار آمریکا به صورت لحظه ای بر روی اقتصاد جهانی ، فلزات گرانبها، حامل‌های انرژی و سایر ارزها تاثیرگذار است. بانک مرکزی آمریکا یا همان فدرال رزرو وظیفه‌ی کنترل قیمت دلار را برعهده دارد و به وسیله‌ی ابزار‌هایی مانند نرخ بهره وعملیات بازار باز FOMC نرخ دلار را ارزش گذاری می‌کند.

تحلیل فاندامنتال EURUSD

یورو (EUR)

یورو واحد پول رسمی‌ اتحادیه‌ی اروپا و دومین ارز ذخیره‌ی جهانیست؛ همچنین یورو به عنوان دومین ارز در معاملات بین المللی به کار برده می‌شود. قاره‌ی اروپا متشکل از 28 کشور است که 19 کشور از آنها یورو را به عنوان واحد پول خود به رسمیت می‌شناسند. مهمترین کشورهای ناحیه‌ی یورو آلمان و فرانسه هستند که به تنهایی نزدیک به 50 درصد از اقتصاد اروپا را شامل میشوند. بر اساس گزارش تولید ناخالص ملی در سال 2020 کمی‌بیش از یک چهارم تولید ناخالص داخلی اتحادیه اروپا سهم آلمان(۲۵.۱ درصد) بوده و پس از آن فرانسه(۱۷.۲ درصد)، ایتالیا(۱۲.۳ درصد)، اسپانیا(۸.۴ درصد) و هلند(۶ درصد) بیشترین سهم را در آن داشته‌اند. طبیعی است کشورهایی که اقتصاد بزرگتری دارند، بر روی یورو تاثیرگذاری بیشتری داشته باشند.

 

برای تحلیل یورو باید اخبار اقتصادی آلمان و فرانسه را با دقت بیشتری بررسی کنیم زیرا این دو کشور پشتوانه‌های اصلی یورو به شمار می‌روند.

 

ارزش یورو تحت تاثیر فاکتورهای مخلتفی مانند سیاست بانک مرکزی اروپا، شاخص‌های اقتصادی مانند تورم، تولید ناخالص ملی، نرخ اشتغال در اروپا و رویداد‌های ژئوپلیتیکی قرار دارد.

همچنین ارزش دلار آمریکا می‌تواند تحت تأثیر عواملی مانند سیاست پولی فدرال رزرو، داده‌های اقتصادی مانند ایجاد اشتغال و شاخص قیمت مصرف کننده تغییر کند.

شما به عنوان یک معامله‌گر در سبک فاندامنتال میتوانید بدون ریسک بر روی سرمایه‌ی شخصی، از یک سرمایه گذار ترید کمک بگیرید. پراپ تریدینگ به عنوان یک گزینه برای معامله‌گرانی که نیازمند سرمایه‌ی اولیه برای ترید هستند به وجود آمده است. و در این روش ریسک زیان بر روی سرمایه‌ی شما به صفر می‌رسد.

 

در چه ساعاتی از روز بر روی EURUSD معامله کنیم؟

با طلوع آفتاب در شرق اروپا بانک‌های بزرگ ناحیه‌ی یورو باز می‌شوند و نقدینگی در معاملات یورو به شدت بالا می‌رود. بازار لندن از ساعت 7 صبح به وقت گرینویچ (۱۰:۳۰ به وقت تهران) تا ساعت ۱۶:۰۰ به وقت گرینویچ (۱۹:۳۰ به وقت تهران) باز است که آن را به نام سشن معاملاتی لندن میشناسیم. اما مهمترین اطلاعات اقتصادی برای یورو در ساعت 13:30 به وقت تهران منتشر می‌شود. البته آلمان و فرانسه معمولا قبل از این زمان داده‌های اقتصادی خود را منتشر می‌کنند.

 

به همین صورت بانک‌های بزرگ ایالات متحده‌ی آمریکا مانند جی پی مورگان، گلدمن ساکس، سیتی گروپ، بانک آمریکا و مورگان استنلی که بیشترین جریان نقدینگی دلار را در سیستم بانکی در اختیار دارن در ساعت 15:30 به وقت ایران باز می‌شوند و تا ساعت 01:30 بامداد به فعالیت خود ادامه میدهند. همپوشانی سشن معاملاتی نیویورک و لندن بیشترین جریان نقدینگی در کل فارکس را به خود اختصاص می‌دهد که از ساعت 15:30 به وقت تهران شروع می‌شود و تا بسته شدن بانک‌های لندن در ساعت 19:30 ادامه می‌یابد.

مهمترین اخبار آمریکای شمالی در ساعات 16:00 تا 17:00 انتشار می‌یابند و نوسانات زیادی به بازار وارد می‌کنند. معمولا معامله‌گران حرفه ای که با سرمایه گذار برتر سودآوری مستمر را تجربه میکنند در زمان خبر منتظر می‌مانند تا دیتاهای مهم اقتصادی منتشر شوند و پس از آرام شدن بازار وشفاف شدن روند آن وارد پوزیشن خرید یا فروش می‌شوند.

منابع خبری EURUSD

چه عواملی بر روی ارز‌های یورو و دلار تاثیر گذار هستند؟

شاخص تولید ناخالص داخلی

مانند تمام جفت ارزهای دیگر، عوامل بنیادی که باعث افزایش یا کاهش ارزش یورو نسبت به دلار می‌شود به فاکتورهای اصلی اقتصاد اروپا و آمریکا بستگی دارد. برای مثال در بین دلار و یورو باید مولفه‌های اصلی رشد اقتصادی مانند تولید ناخالص داخلی، نرخ بیکاری و تورم را مورد سنجش قرار دهیم. اگر اقتصاد یک کشور رو به پیشرفت باشد، باید تولید ناخالص داخلی GDP آن افزایش پیدا کند.

تعریف استاندارد تولید ناخالص داخلی عبارت است از: ارزش بازاری (ارزش پولی) تمامی‌کالاها و خدمات نهایی تولید شده در داخل مرزهای یک کشور طی دورهٔ زمانی خاص. برای سنجش این مورد شما باید خبر GDP را در تقویم اقتصادی به صورت مرتب چک کنید. درکنار تولید ناخالص داخلی باید به تولید ناخالص ملی GNP هم توجه کنیم. تنها تفاوتی که این شاخص با تولید ناخالص داخلی دارد این است که ارزش پولی تمامی‌کالاها و خدمات نهایی شده توسط شهروندان کشور چه در خارج و چه در داخل را نشان میدهد. در حالی که تولید ناخالص داخلی تنها محدود به جغرافیای داخلی کشور است.

شما به عنوان یک معامله‌گر فارکس باید شاخص GDP مربوط به ایالات متحده‌ی آمریکا و کشورهای مهم اروپایی مانند آلمان و فرانسه را چک کنید. در صورت افزایش شاخص تولید ناخالص داخلی برای هر ارز ، شاهد جهش صعودی در ارز مورد نظر خواهیم بود. برای مثال اگر GDP در کشور آلمان افزایش یابد، زمینه ی تقویت یورو در مقابل دلار فراهم خواهد شد.

شاخص تورم

ارزش هر ارز بر اساس تورم موجود در کشور مورد نظر متغیر می‌باشد. شما میتوانید میزان تورم موجود در جامعه را بر اساس (CPI) یا همان شاخص قیمت مصرف کننده Consumer price index آنالیز و پیشبینی کنید.

هرچه عدد این شاخص بالاتر باشد، تورم در جامعه بیشتر حس می‌شود؛ زیرا این شاخص نشان‌ دهنده تورمی‌است که مصرف‌کنندگان در زندگی روزمره خود احساس می‌کنند. در جفت ارز یورو دلار شما میتوانید با بررسی میزان شاخص و خبر CPI کشورهای حوزه‌ی یورو و آمریکا که به صورت فصلی و ماهانه منتشر می‌شوند، میزان قدرت ارز یورو در برابر دلار را بسنجید. اگر یک معامله‌گر میان مدت و سویینگ هستید، الزامی‌است که میزا ن شاخص CPI را در هر دوره تحلیل و آنالیز کنید. هرچه میزان CPI برای یک ارز بیشتری باشد، زمینه های تضعیف ارز موردنظر بیشتر خواهد زیرا تورم دشمن اصلی ارزش پول ملی می باشد.

شاخص بیکاری

یکی از مهمترین مولفه‌های اقتصاد برای هر کشور شاخص بیکاری می‌باشد. تعداد مشاغل فعال و افزایش تعداد مشاغل نشان دهنده سلامت اقتصادی یک کشور است و این موضوع برای سرمایه‌گذاران کلان به دید میان‌مدت و بلندمدت تأثیر زیادی دارد. فدرال رزرو به عنوان بانک مرکزی آمریکا با انتشار گزارش NFP میزان اشتغال و بیکاری را در کشور اعلام میکند. NFP به معنای اشتغال در بخش غیرکشاورزی است که تعداد کارکنان حقوق‌بگیر آمریکا را نشان می‌دهد و یکی از شاخص‌های مهم در این کشور محسوب می‌شود. در نظر داشته باشید که این شاخص، کسانی که در مزارع، دولت فدرال و سازمان‌های غیرانتفاعی مشغول به کار هستند را در بر نمی‌گیرد. شما میتوانید با بررسی گز‌ارشات بیکاری، دید شفافی از ارزش دلار آمریکا به دست آورید.

میزان شاخص بیکاری برای کشورهای حوزه‌ی یورو هم به صورت فصلی و سالانه منتشر می‌شود که می‌توانید از تقویم‌های اقتصادی این گزارشات را چک کنید. باید توجه داشته باشید که هرچه میزان شاخص بیکاری بالا برود، ارز مورد نظر تضعیف خواهد شد.

اگر در بازار فارکس مشغول به معامله و سودآوری هستید لازم است که باید نرخ رشد تولید ناخالص داخلی، بیکاری و تورم را دنبال کنید. این سه فاکتور، یک چارچوب بنیادی ارزشمند برای معامله جفت ارز EURUSD فراهم می‌کند. رشد تولید ناخالص داخلی ایالات متحده و حوزه‌ی یورو و همچنین سایر داده‌های اقتصادی را می‌توان به راحتی در سایت‌هایی مانند Forexfactory دنبال کرد

شما به عنوان یک معامله‌گر در پراپ تریدینگ میتوانید با تحلیل فاکتورهای فاندامنتال برای جفت ارز یورو/دلار، نوسانات بازار را بهتر درک و تحلیل کنید. برای یادگیری هرچه بهتر مولفه‌های فاندامنتال و همچنین مدیریت سرمایه و ریسک میتوانید بلاگ سرمایه گذار برتر را مطالعه بفرماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + دوازده =