ابزارهای تریدینگ ویو

بهترین ابزارهای تریدینگ ویو

معرفی ابزارهای کاربردی وبسایت تریدینگ ویو: بهبود تجربه معاملاتی شما

در جهان امروز، همه چیز از جمله بازارهای مالی به طور مداوم در حال تغییر و پیچیده شدن هستند. در نتیجه رقابت در این بازارها نیز روز به روز با چالش های مختلفی همراه است. در این شرایط، تریدر ها نیاز به ابزارهای قدرتمند و کاملی دارند تا بتوانند تصمیم گیری های مناسبی داشته باشند و از بخش بزرگتری از بازار بهره مند شوند. تریدینگ ویو یکی از محبوب ترین پلتفرم های آنلاین برای فعالیت در فارکس است که گستره ای از ویژگی ها و ابزارهای کاربردی را برای تریدر ها اراِئه می کند. در این مقاله به بررسی برخی از بهترین و کاربردی ترین ابزارهای تریدینگ ویو میپردازیم.

ابزارهای تریدینگ ویو : ابزارهای نمودارسازی

تریدینگ ویو مجموعه ای گسترده از ابزارهای نمودار سازی را فراهم می کند که به تریدر ها امکان تصویرسازی داده ها را می دهد. به این ترتیب، تریدر الگو ها را بهتر شناسایی می کند. از نمودار های خطی تا کندل های پیشرفته، این ابزارها تجربه ای بهینه از تحلیل حرکات قیمت، روند ها و سطوح پشتیبانی/مقاومت را فراهم می کنند. علاوه بر این، قابلیت شخصی سازی شاخص ها و پوشش های نمودار، دقت تحلیل تکنیکال را بهبود می بخشد.

بخوانید : پرایس اکشن یا تکنیکال؟

تنظیمات نمودار:

در سایت تریدینگ ویو برای انواع شرایط، ابزار وجود دارد. به عنوان مثال زمانی که قصد انجام تحلیل های بین بازاری یا بررسی همبستگی قیمت ارز را دارید، می توانید با استفاده از گزینه (compare)، دو یا چند نمودار را روی هم انداخته و حرکاتشان را تحلیل کنید.

استفاده از اندیکاتور/اسیلاتور ها هم در این سایت به سادگی انجام پذیر است. فقط کافی ست روی گزینه Indicators کلیک کنید و اندیکاتور مورد نظر را به چارت وارد کنید.

برای تنظیمات رنگ و ظاهر، منطقه زمانی، خطوط و مقیاس ها می توانید بر روی گزینه چرخ دنده کلیک کنید و تمام این موارد را به دلخواه یا متناسب به هر معامله تغییر دهید و شخصی سازی کنید.

برای تحلیل فاندامنتال، با استفاده از گزینه Events  در همین پنجره، می توانید اخبار را روی نمودار ها مشاهده کنید و به این ترتیب تحلیل دقیق تری از اثر رویدادهای گذشته داشته باشید.

ابزارهای طراحی در سایت Tradingview

ابزارهای طراحی برای معامله گرانی که می خواهند نمودارهای خود را با حاشیه نویسی، خطوط روند و شکل های هندسی مشخص کنند، ضروری است. تریدینگ ویو مجموعه کاملی از ابزارهای طراحی را ارائه می کند که به تریدر امکان مشخص کردن نقاط کلیدی را می دهد. این ابزارها نه تنها در تصویر سازی ایده های معاملاتی کمک کننده هستند بلکه به عنوان یک مرجع برای تحلیل های آینده عمل می کنند.

خطوط و کانال روند، خطوط افقی و عمودی:

بیشتر زمان تحلیل شما برای کشیدن خطوط هدر می رود؛ به همین دلیل سایت تریدینگ ‌ویو این خطوط را به طور کامل دسته‌بندی کرده و در نوار ابزار خود قرار داده است. این بخش شامل خط روند، خط اشعه‌ای روند یا همان Ray، خط ممتد افقی، خط عمودی، خطوط فلش‌دار و کانال روند است.

همانطور که گفتیم، ابزارهای تریدینگ ویو بسیار متنوع و گسترده هستند؛ به گونه ای که نیاز تمامی سلیقه ها و تریدر ها را بر آورده می کند. یکی از محبوب ترین ابزارهای این سایت، فیبوناچی است. ابزارهای این زیردسته شامل ابزار فیبوناچی اصلاحی (Fib Retracement)، فیبوناچی پروجکشن (Trend-Based Fib Projection)، فیبوناچی زمانی (Fib Time Zone)، فیبوناچی دایره‌ای و مارپیچ، کانال فیبوناچی و از این قبیل می‌شود.

ابزارهای کاربردی تریدینگ ویو

فیبوناچی اصلاحی:

کاربرد فیبوناچی اصلاحی، پیدا کردن نقاط ورود و خروج به بازار، شناسایی نواحی واکنشی و شناسایی اهداف یا حدود است. برای استفاده از آن میتوانید روی گزینه Retracement Fib کلیک کنید. بعد از انتخاب دو نقطه از چارت، فیبو برایتان رسم می شود.

فیبوناچی گسترشی یا Trend-Based Fib Extension:

این نوع فیبوناچی همان طور که از نامش پیدا است، بر اساس روند، خطوط خود را ارائه می‌دهد. بر خلاف فیبوناچی اصلاحی که عددی بین 0 تا 100 درصد یا 0 تا را به ما ارائه می‌داد این فیبو، از 0.236 (یا تقریبا 23 درصد) شروع می‌شود و تا 1.618 (یا تقریبا 161 درصد) ادامه می‌یابد. فیبوناچی گسترشی میزان گسترش قیمت را به ما خواهد گفت.

سایر ابزارهای فیبوناچی نیز با استفاده از این نسبتهای معروف به ترسیم سطوح و اشکال مختلف مانند کانال، دایره، مارپیچ و کنج بر روی نمودار کمک می‌کنند.

اشکال هندسی:

این قسمت شامل ابزارهایی مثل قلمو و اشکال هندسی مانند مستطیل، دایره، مثلث و انواع منحنی ها برای ترسیم بر روی نمودارها می شود. نمی توان گفت این دسته ابزار قدرتمند و برای تحلیل ضروری است اما قطعا برای سلیقه ها و سبک های معاملاتی متنوع، کاربردی است. برای مثال، زمانی که نقطه مقاومت خاصی نمی یابید، با ترسیم یک دایره یا مثلث می توانید آن نقطه را مشخص کنید.

*اضافه کردن متن و یادداشت:

از ابزار Text می توانید برای اضافه کردن متن و یادداشت به هر جای نمودار که دوست دارید، استفاده کنید.

همچنین گزینه هایی برای استفاده از انواع برچسب ها و قلمو های متنوع و پیکان های مختلف به هر جهت، وجود دارد.

خط کش:

خط کش یکی از کاربردی ترین ابزارهای سایت تریدینگ ویو برای تریدر ها است. زمانی که قصد دارید اطلاعاتی از جمله تفاوت قیمت، درصد کاهش یا افزایش، مقدار پیپ، زمان و تعداد کندل را به دست آورید؛ این ابزار به کمک شما می آید. استفاده از خط کش بسیار آسان است. بعد از انتخاب کردن خط کش، دو نقطه از چارت را اندازه بگیرید.

بخوانید : مهم ترین اندیکاتور های فارکس

ابزارهای جستجوگر در تریدینگ ویو

ابزارهای جستجوگر امکان جستجوی بهینه را برای تریدر فراهم می کند. شما می توانید جستجوی خود را بر اساس معیارهای خاص، از جمله قیمت، حجم یا شاخص های فنی از بین هزاران سهام، رمزارز یا ابزارهای مالی، فیلتر و پیدا کنید. با تنظیم پارامترهای خاص، تریدر می تواند معاملات با پتانسیل که با استراتژی های ترجیجی اش مطابقت دارد را شناسایی کند. این ابزار با تنظیم یک لیست قابل مدیریت از انبوه ارزها و موقعیت ها، در زمان شما صرفه جویی می کند. در این قسمت، شما می‌توانید هر ارز، سهام، شاخص یا رمزارزی را که دوست داشتید در بخش search پیدا کنید و آن را به واچ لیست خود اضافه کنید.

واچ لیست:

هدف استفاده از واچ لیست یا به فارسی دیده بان، در نظر گرفتن آن دسته از ارز هایی است که معتقدیم با معاملات و استراتژی های ما همسو هستند و یک پتانسیل برای کسب سود از این ارز ها وجود دارد. برای ساخت واچ لیست در این پلتفرم باید وارد حساب کاربری خود شوید و پس از آن روی فلش کوچکی که کنار گزینه Watch وجود دارد کلیک کنید و سپس گزینه “Create new list” را انتخاب کنید. به این ترتیب می توانید جفت ارزهای مختلف را زیر نظر بگیرید.

ابزارهای tradingview

بزرگترین مزیت استفاده از واچ لیست، صرفه جویی در زمان و انرژی معامله گرانی است که مجبور به بررسی جفت ارزهای فراوان اند، واچ لیست کیفیت زندگی این تریدر ها را به معنای واقعی بالا می برد. یکی دیگر از مزایای غیرقابل انکار این ابزار، دریافت درکی صحیح و شفاف از بازار است؛ زیرا اکثر معامله‌گران شاخص‌های مهم را در صدر واچ لیست خود قرار داده و اول از همه به بررسی آن‌ها می‌پردازند.

و اما نکته مهم، ساخت یک واچ لیست کاملا به استراتژی ها و سبک معاملاتی شما بستگی دارد. بنابراین، هرگز سعی بر تقلید از دیگران نداشته باشید. پیشنهاد بعدی این است که فهرست مورد نظر خود را طولانی و بلند نکنید، چرا که چنین لیستی خاصیت اصلی خود یعنی بهینه بودن را از دست می‌دهد.

مهم ترین اندیکاتور های تریدینگ ویو

در ادامه به مهمترین ابزارهای تریدینگ ویو می پردازیم که میتوانند در تحلیل تکنیکال آنالیز های شما از نمودار قیمتی، تاثیر فوق العاده ای داشته باشند.

اندیکاتور MACD

اندیکاتور (MACD)  که به معنی میانگین متحرک همگرایی/ واگرایی است، به عنوان یک شاخص تحلیل تکنیکال به تریدرها  کمک می کند تا روند قیمت ها را شناسایی کنند.به وسیله ی این اندیکاتور معروف میتوانید حرکت روند را اندازه گیری و نقاط ورود به بازار را برای خرید یا فروش پیدا کنید. اندیکاتور مکدی یک شاخص حرکتی پیرو روند است که رابطه بین دو میانگین متحرک نمایی (EMA) را در نمودار قیمت یک جفت ارز یا سهام نشان می دهد. MACD در دهه 1970 توسط جرالد آپل توسعه یافت.

خط MACD با کم کردن میانگین متحرک نمایی 26 دوره ای (EMA) از EMA 12 دوره ای محاسبه می شود. این محاسبه خط MACD را ایجاد می کند.

میانگین متحرک نمایی 9 روزه ، خط سیگنال نامیده می شود و در بالای خط MACD رسم می‌شود، که می تواند به عنوان یک محرک برای سیگنال های خرید یا فروش عمل کند.

بهتر است که اندیکاتور MACD برای دوره های روزانه استفاده شود و دوره های 26/12/9 روز به صورت پیش فرض برای خطوط میانگین متحرک تنظیم شود. معامله گران ممکن است زمانی که خط MACD از بالای خط سیگنال عبور می کند وارد پوزیشن خرید شوند و زمانی که خط MACD از زیر خط سیگنال عبور می کند پوزیشن فروش باز کنند. شاخص‌های MACD را می‌توان به روش‌های مختلفی تفسیر کرد، اما متداول‌ترین روش‌ها عبارتند از همگرایی، واگرایی، و افزایش/کاهش سریع .

 

 Rsi اندیکاتور

شاخص قدرت نسبی (RSI) یک شاخص حرکتی است که در تحلیل تکنیکال برای اندازه‌گیری سرعت و میزان تغییرات اخیر قیمت سهام،فلزات یا جفت ارزها استفاده می‌شود. RSI ارزیابی می کند که آیا قیمت یک سهم یا جفت ارز بیش از حد یا کمتر از انتظار ارزش گذاری شده است. RSI در مقیاس صفر تا 100 به عنوان یک نوسانگر (گراف خطی) نمایش داده می شود. ولز وایلدر جونیور در کتاب خود با عنوان مفاهیم جدید در سیستم های معاملاتی با رویکرد تحلیل تکنیکال در سال 1978 آن را معرفی کرد.

RSI نه تنها برای آنالیز قیمت در محدوده ی اشباع فروش یا اشباع خرید مفید است، بلکه برای شناسایی روندها، معکوس شدن و شروع یک روند جدید یک ابزار فوق العاده برای معامله گران به شمار می آید. بالا رفتن نشانگر RSI از عدد 70 نشانگر اشباع خرید می باشد و پایین آمدن نشانگر از عدد 30 به معنای اشباع فروش محسوب می شود. شما میتوانید در تریدینگ ویو از اندیکاتور RSI برای آنالیز مناطق اشباع در خرید و فروش استفاده کنید، و دید وسیعی از بازار مالی فارکس به دست آورید.

 

اندیکاتور Bollinger Bands

اندیکاتور باند بولینگر (Bollinger Bands) یک ابزار تحلیل تکنیکال است که در تجزیه و تحلیل بازار مالی فارکس در تریدینگ ویو و سایر پلتفرم های معاملاتی استفاده می شود تا نشان دهد که چه زمانی یک جفت ارز، سهم یا دارایی بیش از حد فروخته شده یا بیش از حد خریداری شده است.

این اندیکاتور با مجموعه‌ای از خطوط روند تعریف می‌شود که خط وسط در اندیکاتور باند بولینگر خط میانگین متحرک است و دو خط بالا و پایین آن خطوط انحراف معیار هستند. این ابزار توسط جان بولینگر، یک معامله گر تحلیل تکنیکال، ایجاد شد تا به معامله‌گران کمک کند تا روند های بازار را بهتر شناسایی کنند.

وقتی قیمت به طور مداوم باند بالایی بولینگر را لمس می کند، می تواند نشان دهد که دارایی مورد نظر بیش از حد خرید شده است. برعکس، اگر قیمت به طور مداوم باند پایین را لمس کند، می تواند نشان دهنده فروش بیش از حد دارایی باشد. تریدرها با نظارت دقیق بر روی Bollinger Bands می توانند تصمیمات معاملاتی آگاهانه ای را بر اساس روند بازار بگیرند.

هشدارها در Tradingview

ویژگی هشدارها در تریدینگ ویو، بسیار به جا و کاربردی است. با استفاده از این ابزار می توانید نوسانات قیمت را در دست بگیرید اما متاسفانه در نسخه رایگان تریدینگ ویو، تنها از یک هشدار در آن واحد می توان استفاده کرد.

بخوانید : استفاده از بانک های معتبر برای سود در ترید

کاربرد ابزارها در تریدینگ ویو

برای تنظیم هشدار روی گزینه Alerts در بالای تصویر کلیک کنید یا از میانبر Alt + A استفاده کنید. تنظیمات خوبی برای این ابزار در نظر گرفته شده است. برای مثال می‌توانید نوع برخورد کندل با  Alerts را مشخص کنید تا به محض برخورد به شما پیام بدهد.

یکی از کاربرد های مهم هشدار ها برای کسانی است که در چالش های پراپ تریدینگ شرکت میکنند.

باز پخش یا Replay در تریدینگ ویو

این قسمت مانند سفر در زمان عمل می کند. این بخش، گذشته بازار را برای شما به یک حالت زنده تبدیل می‌کند، مثلاً شما میخواهید در گذشته بازار بک تست بگیرید که تا چه حد استراتژی خوبی دارید، با این ابزار در گذشته بازار و در جایی که تعیین می‌کنید با یک سرعت قابل تغییر، می توانید با بازار حرکت کنید، درست مانند حرکت واقعی کندل‌ها که در آن زمان رخ داده. حال می‌توان فهمید استراتژی تا چه حد موفق است.

برای استفاده از این ابزار کافی است روی گزینه Jump to کلیک کرده و خط قرمز را به جایی که می‌خواهید نمایش زنده از آنجا شروع شود ببرید. سپس روی Play  کلیک کرده و سرعت را تنظیم کنید.

Replay  برای تمرین تحلیل و بررسی در بازارهای جهانی بسیار مفید است. بعد از حذف بخش آتی نمودار شما می‌توانید گزینه Play را بزنید و ببینید که کندل‌ها یا همان شمع‌های نمودار مانند یک فیلم در حال پخش هستند. هر وقت بخواهید میتوانید روی Stop کلیک کنید.

برای جمع بندی باید اشاره کنیم که تریدینگ ویو یک سایت بی رقیب ، کامل و جامع است که برای یک تریدر حرفه ای تمام گزینه هایش کاربردی و البته بعضا حیاتی هستند. تریدینگ ویو با پوشش ابزارهای متنوع و انتشار نسخه های مک، ویندوز و البته اپلیکیشن خودش متناسب با IOS و اندروید، تمام تلاش خود را برای جذب کاربر به کار گرفته که قطعا موفق هم بوده است. شما با استفاده از ورژن رایگان بعد از یک تجربه محدود، می توانید نسخه پرمیوم آن را خریداری کنید تا از تمام ابزارها و ویژگی های این سایت بهره مند شوید.