سوئینگ تریدینگ

سوئینگ ترید :برای شروع در بازار معامله‌گری باید سبک و استراتژی خود را مشخص کنید. بسیاری از معامله‌گران به تایم فریم پایین علاقه‌مند هستند و مشغول به اسکلپ در تایم فریم پایین می‌شوند و عده ای از معامله‌گران سود خود را در معامله در تایم فریم های روزانه و هفتگی می‌بینند و به عنوان سوئینگ تریدر کار می‌کنند . اما اینکه معاملات ما چقدر طول می کشد، چه تاثیری بر روند سوددهی ما دارد؟ به زبان ساده باید بگویم که استراتژی که برای معاملات خود انتخاب می‌کنید یک فاکتور بسیار مهم برای موفقیت شما در بازار خواهد بود و باید با وسواس بیشتری سبک خود را مشخص کنید.

معامله‌گران در بازار فارکس و پراپ تریدینگ می‌توانند با استراتژی های مختلفی مانند اسکلپ، معاملات روزانه و سوئینگ  کار کنند. تیپ شخصیتی و ستاپ های معاملاتی در انتخاب استراتژی تایم فریم معاملاتی فاکتورهای مهمی به شمار می‌روند.

سوئینگ تریدینگ در فارکس

معاملات سوئینگ یا همان نوسان گرفتن از بازار در تایم فریم های روزانه و هفتگی انجام می‌شود.یک معامله ی سوئینگ معمولا چند روز یا چند هفته طول میکشد. تریدرهای سوئینگ یا نوسانگیر از تحلیل تکینکال برای معاملات خود استفاده می کنند. برای مثال اندیکاتورهای RSI و MACD و الگو هایی مانند سر و شانه  و پرچم برای این دسته از معامله‌گران بسیار جذاب می‌باشد. سوئینگ تریدینگ به دلیل کنترل چشم انداز زمانی و  ریسک نسبتا کمتر به اسکلپ، برای معامله‌گران مبتدی ایده آل می‌باشد. همچنین اگر شما یک معامله‌گر در سرمایه گذار برتر هستید می‌توانید ازطریق سوئینگ تریدینگ مشغول به سودآوری مستمر در بازار باشید.

سوئینگ تریدینگ به معنی نگه داشتن یک پوزیشن معاملاتی برای چند روز می باشد تا تمام حرکت بازار در یک جهت را گرفته باشیم. در این معاملات شما باید در تایم فریم روزانه به چارت نگاه کنید و معمولا در تایم فریم ورود به پوزیشن 4 ساعته می باشد. در نظر داشته باشید که شما برای درک روند بازار برای یک معامله ی سوئینگ باید روند را در تایم فریم هفتگی هم چک کنید. معامله‌گران سوئینگ یا نوسانگیرهای بازار معمولا در معاملات کوتاه مدت شرکت نمی‌کنند، مگر در شرایطی که نوسان بازار بسیار شدید شود و به سود دلخواه خود زودتر از موعود رسیده باشند.

معامله به سبک سوئینگ تریدینگ در سهم و یا جفت ارزهایی که دارای روند هستند و حجم معاملات بالایی دارند  بسیار جذاب است اما در بازار های بدون روند و به اصطلاح رنج این معاملات سود سرشاری به همراه ندارند.

معاملات سوئینگ در بازار های فارکس و کریپتوکارنسی بسیار جذاب هستند و معامله‌گران معمولا به دنبال جفت ارز ها یا ارز های دیجیتالی می‌باشند که نوسانات زیاد و حجم معاملات بالایی را دارند.

سوئینگ ترید در فارکس

نکته‌ی مثبت دیگری که در معاملات سوئینگ وجود دارد این است که شما تنها با یادگیری تحلیل تکنیکال می‌توانید در بازار فعالیت داشته باشید و سود خوبی کسب کنید. همچنین اندیکاتور هایی مانند RSI در تایم فریم روزانه که مربوط به معاملات سوئینگ هست درصد موفقیت بالایی دارند و دقیق تر کار می‌کنند. شما به عنوان یک معامله‌گر سوئینگ می‌توانید برای قرار دادن TP  و SL  معاملات خود از اندیکاتورهای تکنیکال و یا پرایس اکشن که همان بررسی رفتار قیمت است استفاده کنید و روند سوددهی خود را بهبود ببخشید.

بخوانید : نظم در معامله گری

سوئینگ تریدینگ برای چه کسانی مناسب است؟ با توجه داشته باشید که قبل از انتخاب سبک معاملاتی و استراتژی تریدینگ، تیپ شخصیتی خود را در نظر بگیرید. اگر شما صبر و تحمل کمی دارید و در معاملات خود استرس زیادی را تحمل می کنید، شاید معاملات سوئینگ برایتان مناسب نباشد. در این صورت شما باید معاملات در تایم پایینتر از یک ساعته را انجام دهید و به اصطلاح یک اسکلپر شوید معاملات اسکلپ معمولا کمتر از چند ساعت و در بعضی از شرایط تنها چند دقیقه طول می‌کشد تا به تارگت خود برسند.

 

اما اگر شما می‌توانید به استراتژی خود اعتماد کنید و پوزیشن خود را چند روز باز نگه دارید می‌توانید معاملات سوئینگ را تجربه کنید و سود خوبی از به جیب بزنید. بسیاری از معامله‌گران به چشم سرمایه گذاری به بازار نگاه می‌کنند و شما هم باید به این نکته اشراف داشته باشید که سرمایه گذاری ها معمولا چند ماه و یا چند سال طول می کشند و به عنوان یک سرمایه گذار فارکس تنها در چند روز میخواهید به تارگت خود برسید.

 

پس معاملات سوئینگ انچنان هم طولانی مدت نیستند. اگر بتوانید حد ضرر و حد سود خود را منطقی انتخاب کنید تا از نوسانات اخر هفته در امان بمانید، من به شما معاملات سوئینگ را پیشنهاد میدهم. در زوایه ای دیگر معاملات سوئینگ برای افرادی که تازه وارد هستند و آشنایی زیادی با بازار ندارند مناسبتر می‌باشد چون تنها با تحلیل تکنیکال می‌توان یک سوئینگ تریدر شد و شما نیازی ندارید برای چشم انداز سالانه و تحلیل های فاندامنتال و اقتصاد کلان برنامه ریزی کنید. تنها با یادگیری یک سبک معاملاتی تکنیکال و چند اندیکاتور از بازار سود مسمتر داشته باشید.

 

بگذارید با اجرای جدول خوب و بد ها مسیر را برای انتخاب شما ساده تر کنیم.

سویینگ ترید

 

نقطه مثبت های سوئینگ تریدینگ

  • معاملات سوئینگ ریسک کمتری نسبت به معاملات در تایم فریم پایینتر دارند.
  • در معاملات سوئینگ شما صرفا می‌توانید از تحلیل تکنیکال برای سوددهی استفاده کنید.
  • میزان سود منطقی وقابل توجه در معاملات سوئینگ برای هر معامله‌گری جذاب می باشد.
  •   سوئینگ تریدینگ احتمال ضرر های زنجیره ای پایینتری دارد.زیرا شما برای ورود دوباره به بازار باید مدتی صبر کنید که ناحیه ای مناسب و نقطه ورودی مطمئن را پیدا کنید. پس از این لحاظ که به دلیل عصبانیت از بازار دوباره وارد پوزیشن شوید که ضررهایتان جبران شود در ناحیه ای امن قرار دارید.
  • در پراپ تریدینگ سرمایه گذار برتر برای معامله‌گرانی که به مرحله ی لایو رسیده اند، سوئینگ تریدینگ می‌تواند بسیار سودده باشد زیرا در مرحله ی لایو حدی برای زمان معاملات تعریف نشده و شما می‌توانید تا هر زمانی که قوانین را نقض نکرده باشید از بازار سوددهی مستمر داشته باشید.

بخوانید : ولیوم ترید چیست؟

معایب سوئینگ ترید

 

نقطه ضعف های سوئینگ تریدینگ

  • در معاملات سوئینگ فرصت های معاملاتی کمتری برای کسب سود برای شما پیش می آید.(معمولا در معاملات سوئینگ در هفته تنها چند فرصت برای معاملات سوئینگ پی می آید و اگر شما هر روز به دنبال فرصت معاملاتی هستید بهتر است یک معامله‌گراسکلپر شوید.)
  • معاملات سوئینگ معمولا چند روز یا چند هفته باز می مانند، برای همین در معرض بهره ش شبانه قرار میگیرد  و بروکر از شما مبلغی را به عنوان بهره ی شبانه کسر می کند. همچنین معاملات شما در معرض نوسانات پایان هفته ی معاملاتی هم قرار دارند و اگر حد ضرر خود را به صورت مطمئن قرار ندهید احتمال ضرر شما بیشتر می‌شود.

بخوانید : راهکار های مدیریت ریسک در ترید

برای موفقیت در بازار شما باید استراتژی خود را به درستی انتخاب کنید و مدیریت سرمایه ی مطمینی را در پیش بگیرید.در نظر داشته باشید اگر در بازار مالی با قوانین بازار به خوبی آشنا باشید می‌توانید سود خوبی را کسب کنید.